Kağıthane'de feci kaza! Motosikletin çarptığı 5 yaşındaki Zümre hayatını kaybetti

Kağıthane'de feci kaza! Motosikletin çarptığı 5 yaşındaki Zümre hayatını kaybetti

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bayram ziyareti dönüşü annesi ve kardeşiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki Hamidiye Zümre Karkar, motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazanın ardından gözaltına alınan motosiklet sürücüsü tutuklandı.

Feci kaza, 29 Mayıs günü saat 18.30 sıralarında Kağıthane Sultan Selim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bayram ziyaretinden dönen anne, iki çocuğuyla birlikte yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada bir otomobil durarak aileye yol verdi.

Anne ve çocukları yolun ortasına geldiği sırada Mustafa Efe T. yönetimindeki 34 KJS 234 plakalı motosiklet aileye çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve çocuklar yola savruldu.

KÜÇÜK KIZ HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada 5 yaşındaki Hamidiye Zümre Karkar ağır yaralandı. Anne ile diğer çocuğun ise kazayı yaralanmadan atlattığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Hamidiye Zümre Karkar, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra sevk edildiği hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Kazanın ardından gözaltına alınan motosiklet sürücüsü Mustafa Efe T., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, "taksirle öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otizmli olduğu öğrenilen Hamidiye Zümre Karkar'ın ölümü ailesini yasa boğarken, ailenin yıllar önce yaklaşık 15 günlükken bir bebeklerini de hastalık nedeniyle kaybettiği öğrenildi.

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Kaza anı çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, bir otomobilin anne ve çocuklarına yol vermek amacıyla durduğu, ailenin karşıya geçmeye başladığı sırada motosikletin çarptığı anlar yer aldı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların yardıma koştuğu görüldü.

"YARALANMIŞTI, ANNESİNİN KUCAĞINDAYDI"

Olayı gören esnaf Adem Albayrak, yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Bayramın ikinci günü şu yoldan çocuklu bayan zaten geçerken, buradaki bir araç durdu. Tam yolu ortaladı, diğer taraftan tabii ki o da dikkatsizlik mi diyelim, artık şansa mı diyelim, kısmet mi diyelim. Gelir gelmez hem yayaya hem çocuğa hem annesine vurmuş oldu. Tabii burada esnaf olarak koştuk. Sonuçta kız yaralanmıştı. Annesinin kucağındaydı. Sonra hemen bu arada bir tane araç geldi. Ambulansı beklemedi çünkü durum biraz vahimdi. Direkt normal bir vatandaşın arabasıyla hastaneye gönderdik."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN