Kastamonu'da korkunç olay! Baba, oğlunu av tüfeğiyle öldürdü

Kastamonu'da korkunç olay! Baba, oğlunu av tüfeğiyle öldürdü

Kastamonu'da baba ve oğlu arasında çıkan tartışma faciaya döndü. 67 yaşındaki E.G., 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından E.G. gözaltına alındı.

Dehşete düşüren olay Kastamonu merkeze bağlı Ballık Köyü'nde meydana geldi. Baba E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü oğlu Murat Gökdağ'a yaşadığı tartışmanın ardından av tüfeğiyle ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

BABA GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN