Katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'nun babası DNA örneği verdi

Katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'nun babası DNA örneği verdi

Antalya'da 28 Temmuz'dan bu yana kayıp olarak aranan ve dün cansız bedenine ulaşılan üniversitesi öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cinsel istismara uğradıktan sonra işkence edilerek öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Azra'nın babası kimlik tespiti için DNA örneği verdi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde ikamet eden ve 5 gündür kayıp olarak aranan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cinsel istismara uğradıktan sonra işkence edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Azra'nın cansız bedenini valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. 'Canavarca hisle adam öldürmek suçundan' tutuklanan katil Ayhan, cezaevine gönderildi.

Azra Haytaoğlu'nun babası Mustafa Haytaoğlu, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Cesedin kime ait olduğunun tam tespiti için baba Haytaoğlu DNA örneği verdi.

NE OLMUŞTU?

Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan 28 Temmuz'dan bu yana haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş, yapılan çalışmada genç kızın cesedi, Varsak ormanlık alanında gömülmüş halde bulunmuştu.

Gözaltına alınan şüpheli Mustafa Murat Ayhan nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN