Kayıp olarak aranan küçük kızdan acı haber! 5 yaşındaki Menesa bahçedeki havuzda ölü bulundu

Kayıp olarak aranan küçük kızdan acı haber! 5 yaşındaki Menesa bahçedeki havuzda ölü bulundu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kayıp olarak aranan 5 yaşındaki Menesa Özel, evlerinin bahçesindeki havuzda ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tellikaya Mahallesi’nde yaşayan Özel ailesi, dün akşam saatlerinde küçük kızlarının evde olmadığını fark ederek çevrede arama yaptı. Sonuç alamayan aile, durumu jandarmaya bildirdi.

CANSIZ BEDENİ HAVUZDAN ÇIKTI

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan arama çalışmaları sırasında evin bahçesindeki havuzun suyu boşaltıldı. Ardından Menesa Özel, havuz içerisinde hareketsiz halde bulundu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İşlemlerin ardından cenazenin mahalle mezarlığında defnedildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN