Kılıçdaroğlu’nun ofisi satışa çıkarıldı

Kılıçdaroğlu’nun ofisi satışa çıkarıldı

CHP'nin eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ankara’da siyasi görüşmelerini sürdürdüğü ofis, mülk sahibi tarafından satışa çıkarıldı.

CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da kullandığı ofis, mülk sahibi tarafından satışa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı bıraktıktan sonra temaslarını sürdürdüğü ve siyasi görüşmeler yaptığı bilinen dairenin satışı, “ihtiyaç nedeniyle” gerçekleşti.

5867c38f-5a41-4d91-b73c-afada29f8f8e

Edinilen bilgilere göre, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrılmasının ardından görüşmelerini sürdürdüğü bu adres, hem parti kurmayları hem de kamuoyunun dikkatini çeken bir noktadaydı. 43 milyon liraya satılan ofisin mülk sahibi, satış kararının kişisel ihtiyaçlardan kaynaklandığını belirtti.

Söz konusu ofisin Kılıçdaroğlu tarafından boşaltılıp boşaltılmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN