Kırkpınar'ın yeni ağası belli oldu: Rekor teklif 46 milyon 666 bin 666 lira

Kırkpınar'ın yeni ağası belli oldu: Rekor teklif 46 milyon 666 bin 666 lira

Edirne'de düzenlenen 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında gelecek yılın güreş ağası belli oldu. Mevcut ağa Ufuk Özünlü, verdiği 46 milyon 666 bin 666 liralık teklifle ağalığı bir yıl daha sürdürme hakkı kazandı.

Başpehlivanlık yarı final karşılaşmaları öncesinde gerçekleştirilen ağalık ihalesi, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın tarafından 41 milyon liralık başlangıç bedeliyle açıldı.

İhaleye tek aday olarak katılan mevcut güreş ağası Ufuk Özünlü, teklifini 46 milyon 666 bin 666 liraya yükselterek gelecek yıl da Kırkpınar'ın güreş ağası seçildi.

ER MEYDANINDA COŞKUYLA KARŞILANDI

İhalenin ardından davul ve zurna eşliğinde er meydanına çıkan Özünlü, tribünleri selamladı. Törene, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş, Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Koç ile önceki dönem güreş ağaları da katıldı.

DAİMİ ALTIN KEMERİN SAHİBİ OLDU

Ufuk Özünlü, üst üste üçüncü kez Kırkpınar güreş ağalığını kazanmasıyla birlikte daimi altın kemerin de sahibi oldu. Verdiği 46 milyon 666 bin 666 liralık teklif, Kırkpınar ağalık ihaleleri arasında dikkat çeken rakamlardan biri olarak kayıtlara geçti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN