Kredi kartı borçlularına Ziraat Bankası kredi | Hangi kredi kartlarının borcuna kredi verecek?

Kredi kartı borçlularına Ziraat Bankası kredi | Hangi kredi kartlarının borcuna kredi verecek?

Ziraat Bankası'ndan kredi kartı için nasıl kredi çekilir? Kredi kartı borçlarına Ziraat Bankası'ndan kredi şartları nelerdir? sorusunun yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ziraat Bankası'nın kredi kartı borcuna kredi verileceğini" açıkladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Bu açıklamadan sonra kredi kartı borcu olan vatandaşlar arama motorlarında "Ziraat Bankası'ndan kredi kartı için nasıl kredi çekilir?", "Kredi kartı borçlarına Ziraat Bankası'ndan kredi şartları nelerdir?" sorularını araştırıyor. İşte Ziraat Bankası'ndan kredi kartı borcuna kredi açıklamasının detayları...

Ziraat Bankası'ndan kredi kartı için nasıl kredi çekilir?", "Kredi kartı borçlarına Ziraat Bankası'ndan kredi şartları nelerdir?" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın borçlulara Ziraat Bankası kredi verecek açıklamasından sonra vatandaşlar Ziraat Bankası kredisinin ne kadar olduğunu, ne kadar zamanda verildiğini, kredinin kaç ayda geri ödendiği vb soruların yanıtını araştırıyor. İşte Erdoğan'ın Ziraat Bankası kredisi hakında yapmış olduğu açıklamanın detayları...

ZİRAAT BANKASI'NDAN KREDİ KARTI BORCUNA KREDİ  

Ekonomiyle ilgili yeni düzenlemeleri açıkladı. Erdoğan, "Vatandaşımız hangi bankaya kredi kartı borcu olursa olsun, ister 24 ay ister 60 ay vade ile Ziraat Bankası'ndan alacağı bu krediyle borcunu kapatacak. Halkbank da 2019'da 350 bin esnafa 22 milyar TL'lik kredi kullandıracak. Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşların aylık 150 kws'ye kadar olan elektrik tüketimlerini devlet olarak biz üstleniyoruz" dedi.

19-01/08/ziraat-bankasindan-kredi-karti-icin-nasil-kredi-cekilir-kredi-karti-borclarina-ziraat-bankasindan-kredi-sartlari-nelerdir.jpg

ZİRAAT BANKASI'NDAN KREDİ KARTI BORÇLARINA YAPILANDIRMA

Kerdi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımıza mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilmeleri için imkan sağlıyoruz. Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlarımızın kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Vatandaşımız hangi bankaya kredi kartı borcu olursa olsun Ziraat Bankasından alacağı kredi ile borcunu kapatacak. Sonra ister 24 ay ister 60 ay vade ile aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek. Hazine destekli esnaf kredileri bakiyesi 2018'de 31,1 milyar liraya yükseldi. Esnafa destek 202 kat arttı.

Halkbank esnaf ve sanatkarların işletme yatırım kredisi ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2019 yılında yaklaşık 350 bin esnafa 22 milyar liralık kredi kullandıracak. 500 ve üzeri sigortalı çalıştıran iş yerleri için 3 puan olan sigorta pirim desteğini, 5 puana çıkarıyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi kartı borçlarının tek bir çatı altında toplanacağını duyurdu. Erdoğan, borçların Ziraat Bankası'ndan alınacak krediyle kapatılacağını bildirdi.

ZİRAAT BANKASI BORÇ YAPILANDIRMASI FAİZ ORANINI AÇIKLADI

Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarını ödeyemeyenler için 24 aya kadar aylık yüzde 1,10, 60 aya kadar yüzde 1,20 faiz oranıyla kredi verecek.

61.7 MİLYON BİREYSEL KREDİ KARTI VAR

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi verilerine göre ağustos ayı itibarıyla yaklaşık 25.4 milyon kişinin kredi kartı var. Toplamda 61.7 milyon bireysel kredi kartı bulunuyor. Bunların 55.5 milyonu fiziksel.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) son raporuna göre kredi kartı borcu miktarı geçen senenin aralık ayına göre yüzde 15 artarak 103 milyar TL seviyesine ulaştı. En az 684 bin kişi kredi kartı borcunu ödeyemez durumda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN