Kuzey Marmara Otoyolu’nun Habipler Bağlantı ile Fenertepe mevkileri arasında meydana gelen kazada, seyir halindeki polis servis aracı bir otomobille çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YARALI POLİS YENİDEN HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ
Kazada yaralanan bir polis memurunun hastaneye sevk sırasında kalbi durmuştu. Sağlık ekiplerinin uzun süreli kalp masajı sonrası polis memuru yeniden hayata döndürüldü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Kazaya ilişkin İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle;
"Saat 09.00 sıralarında polis memurlarını taşıyan servis aracının, Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir-Habipler bağlantı noktasında bariyerlere çarptığı belirtildi. Kazada 1 polisimiz hayatını kaybetmiş, 1’i ağır 17 polis memurumuz ise yaralanmıştı.
Hayatını kaybeden polis memurumuza hastaneye sevk sürecinde ve hastanede uzun süreli kalp masajı uygulanmıştır. Yapılan kalp masajının son evresinde polis memurumuzun kalbi yeniden çalıştırılmış ve mesai arkadaşımız hayata yeniden döndürülmüştür.
Kazada 4'ü ağır, 30 kişi yaralanmıştır. Yaralıların tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam etmektedir."

