Lüks araçla oyun olmaz! Valenin İstanbul turu pahalıya patladı! 5 milyonluk araç perte çıktı

Lüks araçla oyun olmaz! Valenin İstanbul turu pahalıya patladı! 5 milyonluk araç perte çıktı

Kimseye güven olmaz sözünü gözler ürünün önüne seren olay İstanbul'un Kadıköy ilçesinde meydana geldi. 5 milyonluk aracını valeye teslim eden bir müşteri aracı perte çıkmış bir şekilde teslim aldı. İşte tüm detaylar…

İstanbul Kadıköy'de yaşanan valiz skandalı herkesi şaşkına çevirdi. Araçlarını valeye bırakarak güne devam etmeyi tercih eden müşteriler artık bu duruma tedirgin oluyor. Spor aracını valeye teslim eden bir müşteri aracının son halini görünce neye uğradığını şaşırdı. Bağdat Caddesi'nde lüks araçlı tur atan vale direksiyon hakimiyetini kaybedince park halindeki bir araca çarptı. Lüks aracın ön kısmı ciddi hasar alırken lüks araç sahibi de gördüğü manzarayla şaşkına döndü.

VALENİN HAZİN SONU

Yaşanan olay ile birlikte araç sahibi şikayetçi olurken 5 milyon liralık lüks aracı park halindeyken bile güvende olmadığını söyledi. Valenin ihmali nedeniyle aracın ağır hasar aldığını belirten aracın büyük hasar alması nedeniyle mağdur olduğunu aktardı. Tam 5 milyon TL değerindeki Chevrolet Corvette’nin son hali sosyal medyada yayıldıkça yayıldı.

Kaza anı cep telefonu kameralarına yansırken valenin direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki araca çarpması net bir şekilde görülüyor. Çevredeki kişilerin de şahitlik ettiği ve iletirken görüntüler de sosyal medyada yayılarak geniş bir kitleye ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN