Mansur Yavaş’tan adaylık açıklaması: Günü geldiğinde fikrimizi paylaşacağız

Mansur Yavaş’tan adaylık açıklaması: Günü geldiğinde fikrimizi paylaşacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı'ndaki iftar programında siyasi tartışmaların dışında kalmaya devam edeceklerini belirterek, önceliklerinin Ankara ve halkın refahı olduğunu vurguladı. Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili ise, "Seçim günü geldiğinde Türkiye'nin şartlarına bakılır ve o zaman bir değerlendirme yapılır" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Merkezi’ndeki iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Programda yaptığı konuşmada, siyaset ve gelecekteki olası adaylık tartışmalarına değinen Yavaş, önceliğinin Ankara’ya hizmet olduğunu vurguladı.

"SİYASİ TARTIŞMALARIN DIŞINDA KALACAĞIZ"

Siyaset gündeminde zaman zaman adı cumhurbaşkanlığı adaylığıyla anılan Mansur Yavaş, bu konuda erken yorum yapmanın doğru olmadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Siyasi tartışmaların dışında kaldık ve kalmaya da devam ediyoruz çünkü cumhurbaşkanlığı seçimine en az 2,5-3 yıl, belki daha fazla var. Biz, öncelikle Ankara halkına hizmet etmeye davam edeceğiz. Dolayısıyla buradaki hizmeti aksatıp, daha günü belli olmayan cumhurbaşkanlığı seçimi için harekete geçmiş durumda değiliz. Günü geldiği zaman ortama bakılır, Türkiye'nin o günkü şartlarına bakılır ve gerekirse bu konudaki fikrimizi bütün Türkiye kamuoyu ile paylaşacağız. Önceliğimiz Ankara, önceliğimiz Ankara'da yaşayan insanların refahı."

HİZMET VURGUSU

Mansur Yavaş, yerel yönetim olarak temel amaçlarının Ankara halkının yaşam kalitesini artırmak ve şehre değer katacak projeleri hayata geçirmek olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili spekülasyonlardan uzak durduklarını ifade eden Yavaş, görev süresi boyunca Ankara'da sürdürülen projelere odaklanmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Beypazarı’ndaki iftar programında vatandaşlarla sohbet eden Yavaş, yerel yönetimlerin halkın ihtiyaçlarını gözeterek siyaset üstü bir anlayışla çalışması gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN