Mansur Yavaş'tan ilk icraat: Her ay bir kez verilecek

Mansur Yavaş'tan ilk icraat: Her ay bir kez verilecek

31 Mart Yerel Seçimlerinde 2. dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mansur Yavaş'ın ilk icraatlarından biri kadınlara ücretsiz ped desteği oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ayda 1 kez ücretsiz hijyenik ped desteği sağlanacağını duyurdu.

Seçim öncesi, rahim ağzı kanserini önlemek için sosyal destek alan ve 30 yaşını aşmamış kadınlara HPV aşısını ücretsiz yaptıracağını duyuran Mansur Yavaş, seçimin ardından da ilk haberi kadınlar için verdi. ABB kadınlara ücretsiz ped dağıtacak.

HİJYENİK PEDİNİZİ ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE ALABİLİRSİNİZ

Kadınlar her ay 1 paket ücretsiz hijyenik pedi Kadın Danışma Merkezlerinden alabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi hesabından yapılan duyuruda şöyle denildi:

"Hijyenik ped erişimi her kadının hakkı. Aylık Döngünüze 1 Paket Hijyenik Ped Desteği Bizden! Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi olarak kadınlara 'Ayda Bir Defa 1 Paket Hijyenik Ped' desteği sağlıyoruz. Hijyenik pedinizi ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz."

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN