Mersin’de kırmızı bültenle aranan şüpheli yakalandı

Mersin’de kırmızı bültenle aranan şüpheli yakalandı

Dolandırıcılık suçundan İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan bir kişi, Mersin’in Silifke ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Mersin’in Silifke ilçesinde, dolandırıcılık suçundan İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan bir şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, kırmızı bültenle aranan kişinin Antalya’dan Mersin’e giriş yapacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Silifke’de şüpheliye ait aracı durdurarak operasyon düzenledi.

Yakalanan şahıs gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, iade süreci kapsamında Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN