Meteoroloji'den 'Tehlikeli olabilir' uyarısı! İstanbul'dan vurmaya başlayacak, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Bartın, Zonguldak

Meteoroloji'den 'Tehlikeli olabilir' uyarısı! İstanbul'dan vurmaya başlayacak, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Bartın, Zonguldak

Son dakika haberi... Ağustos ayının son haftasında etkisini gösteren sıcak hava dalgası tüm yurdu ele geçirmiş durumda. İstanbul başta olmak üzere birçok kentte sıcaklıklar 30 dereceye kadar ulaşırken vatandaşlar 'Hava durumu bugün nasıl? Sıcaklıklar daha da artacak mı?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. 1 Eylül tarihine dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten uyardı. İstanbul'dan başlayarak her yeri ele geçirecek!

El Nino ile birlikte ülke genelinde sıcaklıklar hızla artmaya devam ediyor. Birçok kentte sıcaklıklar 30 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Sıcaklıklar daha da artacak mı? Bugün hava durumu nasıl olacak? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. 'Tehlikeli olabilir' diyerek uyardılar. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih verip İstanbulluları uyardı. İstanbul'dan vurmaya başlayacak, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Bartın'a kadar devam edecek. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporuna göre, yurdun kuzeydoğusu ile İç Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Manisa'nın batısı, İzmir, Aydın ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Orta ve Doğu Toroslar mevkii yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-08-26t122359-281.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgârın ise genellikle kuzey, yurdun güney kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (30 - 60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Rüzgârın Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN TARİH VERİP UYARDI: İSTANBUL'DAN BAŞLAYIP ZONGULTAK'TAN ÇIKACAK!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. 1 Eylül'ü işaret eden Ökten, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "1 Eylül'de Ülkemize çok ilginç bir cephe misafir olacak. Bu cephe tam bir serseri mayın. 2 gün boyunca İstanbul açıklarından Batı Karadeniz açıklarına doğru tur atıyor. Sonra İstanbul'a geliyor. Bu cepheyi yakından takip ediyorum. Tehlikeli olabilir..." uyarısında bulundu.

VORTEX İSTANBUL'U VURACAK

Ökten İstanbul özelinde yaptığı ikinci paylaşımda ise vortex yağış uyarısında bulundu:

"İstanbul'da yağmur vortex'i ihtimali var. 1 Eylül'de Karadeniz'de çok güçlü bir siklon oluşacak. 72 saat Karadeniz'de tur attıktan sonra İstanbul'a veya Doğu Marmara'ya inme ihtimali var. 9 Eylül 2009 seli de böyle bir vortex ile gelmişti. Yakından takip ediyorum..."

b6-001.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU GÜNCEL

26 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1.png

27 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h2.png

28 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h3.png

29 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4.png

30 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN