Muhtarlık kavgasında yine kan aktı

Muhtarlık kavgasında yine kan aktı

Yerel seçimlerle beraber başlayan muhtarlık kavgalarının son adresi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi oldu. Muhtar adayları Hüseyin Sürer ile Galip Alkaşı arasında çıkan kavgada silahla yaralanan Alkaşı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde başlayan muhtarlık kavgaları çok sayıda kişiyi hayattan kopardı. Kavgaların son adresi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi oldu.

YİNE MUHTARLIK KAVGASI YİNE CAN KAYBI

İlçeye bağlı Donalar köyü muhtar adayları Hüseyin Sürer ile Galip Alkaşı (42) arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Hüseyin Sürer yanında bulunan silahla Galip Alkaşı ile akrabası Mehmet Atasoy'a ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılar ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

8991829.jpg

Tedavi altına alınan yaralılardan Galip Alkaşı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

4 KİŞİYE GÖZALTI

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde Hüseyin Sürer ile babası C.S., abisi B.S. ve Ş.C. isimli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN