Müslüme'nin babası tutuklanan dedesi çıktı!

Müslüme'nin babası tutuklanan dedesi çıktı!

Mersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme'nin ölümüne ilişkin soruşturmada çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Yapılan DNA analizlerinde, Müslüme'nin biyolojik babasının tutuklanan dede olduğu belirlendi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolan ve arama çalışmalarının 10. gününde cansız bedenine ulaşılan 3 yaşında Müslüme Yağcı'nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada ortaya çıkan gerçek hayrete düşürdü.

Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre; Müslüme Yağcı'nin bedeni üzerinde yapılan DNA testi sonuçlandı.

Buna göre, Müslüme'nin DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı.

mus.jpg

BİYOLOJİK BABASI DEDESİ ÇIKTI

Hayatını kaybeden Müslüme'nin gerçek babasının, 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal olduğu ortaya çıktı.

Hasan Yağal, geçen hafta tutuklanmıştı. Diğer aile üyeleri ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı. Bu yeni bilgi üzerine, dede Yağal'ın tedbiren tutuklanmış olabileceği değerlendiriliyor.

MÜSLÜME'NİN ANNESİ: ÇOCUKLARIMDAN BİRİ ONUN OĞLU

70 yaşındaki Hasan Yağal'ın Müslüme'nin biyolojik babası olduğu ortaya çıkmasının ardından bir yeni gelişme daha yaşandı.

Odatv'nin haberine göre; Jandarma, Müslüme'nin annesi Sevgi Yağal'ı sorguya aldı. Anne Yağal, sorguda kayınpederi Hasan Yağal'ın cinsel saldırısına maruz kaldığını ve çocuklarından birinin daha babasının Hasan Yağal olduğunu açıkladı.

Soruşturmanın derinleştirilmesi ile Hasan Yağal'ın 13 yaşındaki kendi çocuğuna da cinsel istismara maruz bıraktığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (25)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
25 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN