Netflix'in tahtını sarsacak platform yayına başlıyor! Merakla beklenen ücreti açıklandı

Netflix'in tahtını sarsacak platform yayına başlıyor! Merakla beklenen ücreti açıklandı

Dijital yayıncılıkta Netflix'in tahtını sarsacak platform Disney+, 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. Birçok Türk dizisinin de yer alacağı platformun merakla beklenen aylık-yıllık ücreti açıklandı. İşte Disney+ Türkiye fiyatları ve içerikleri...

Netflix'in tahtını sarsacak The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. Birçok Türk oyuncuyla anlaşan platformun merakla beklenen aylık-yıllık ücreti belli oldu. İşte Disney+ Türkiye fiyatları ve içerikleri...

Merakla beklenen Disney+ platformunun Türkiye’deki üyelik ücretini aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olarak belirlendi.

TÜRK OYUNCULARLA ANLAŞILDI

Disney+ Türkiye'nin en sevilen oyuncuları ile anlaşmıştı. Bunlardan biri olan oyuncu Halit Ergenç’in Disney Plus’ta yayınlanacak olan dizisinin adının "Nomen" olduğu öğrenildi. Ergenç, dizide, hastalığından dolayı yaptığı buluş sayesinde eşiyle telepatik olarak iletişim kuran bir adamı canlandıracak. Rol arkadaşı ise, KanalD'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de oynayan Melis Sezen, Ergenç'in eşini canlandıracak.

Bunun yanı sıra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımların yer alacağı Disney+, dünyanın ilgisini çeken birçok içerikle seyirciyle buluşacak.

ÇOCUK PROFİLİ İÇİN ARAYÜZ İÇERİYOR

Kullanıcılar, yüksek görüntü kalitesine, dört adede kadar eşzamanlı yayına, on cihaza kadar sınırsız indirme, seçili içerikleri IMAX teknolojisi ile izleme ve yedi adede kadar farklı profil yaratma seçeneğine sahip olacaklar. Aynı zamanda Disney+, ebeveynlerin çocuklar için kolayca oluşturabilecekleri profiller ile sadece yaşa uygun içeriğe erişilmesi için arayüz içeriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN