Ödül alan zincir market açıklandı! BİM, A101, ŞOK... Bakın en çok hangisi tercih edilmiş

Ödül alan zincir market açıklandı! BİM, A101, ŞOK... Bakın en çok hangisi tercih edilmiş

Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren zincir marketler arasındaki rekabet devam ediyor. BİM, A101, ŞOK ve daha birçok zincir market kıyasıya rekabet ederken ödüllü marketler kategorisinde yarışmanın sonucu da belli oldu. Türkiye'nin en geniş mağaza ağına sahip olan o zincir Market Instagram'da alışveriş kategorisinde 16 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile Altın Ödüle layık görüldü.

Türkiye'nin en geniş mağaza ağına sahip olan o zincir Market Instagram alışveriş kategorisinde 14 milyona yaklaşan takipçisi ile birlikte Brandverse Awards'da "Zincir Marketler" kategorisinde Altın Ödül'e layık görüldü. Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliği ile Deloitte Türkiye'nin uzman katılımları ile gerçekleşen Brandverse Awards'da bu yılki değerlendirme sürecinin sonuna gelindi. “Veri Analitiği Ödülleri” kapsamında zincir marketler kategorisinde altın ödül alan market sosyal medyada gündem oldu.

2024'ÜN YILDIZ MARKETİ OLDU

Yapılan açıklama doğrultusunda yıl boyunca markaların sosyal medya platformlarının tarafsız ve veriye dayalı olarak değerlendirilmesi doğrultusunda SocialBrands sosyal medyada marka indeksi sonuçları doğrultusunda altın ödülün sahibi belli oldu. 2024 yılının kazanan marketi A101 olurken konu hakkında açıklamalarda bulunan A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, şu ifadeleri kullandı:

a101.jpg

"Brandverse Awards'da geçtiğimiz yıllarda da ödül kazanmış bir marka olarak, bu yıl da liderliğimizi sürdürerek tekrar Altın Ödül'e layık görülmek bizim için büyük bir gurur. Her geçen gün gelişen dijital çağı yakından takip ederek; başarılarımızı sürdürmek ve yenilerini eklemek aynı zamanda müşterilerimizi memnun etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm takipçilerimize, ekip arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN