Öğrencileri ve velileri darbeden okul müdüründen skandal sözler: Sizin veremediğiniz eğitimi ben döverek veriyorum

Öğrencileri ve velileri darbeden okul müdüründen skandal sözler: Sizin veremediğiniz eğitimi ben döverek veriyorum

Büyükçekmece'deki bir ilkokulda deprem tatbikatı sırasında okul müdürü, öğrencileri kendi aralarında konuşmaları nedeniyle darbetti. Velilerden Hakan Utanç ile müdür arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmesi sonucu yaralandı. Utanç, müdürle yaşadığı olayı "Kendisine sadece 'Bu mevzu doğru mu' diye sordum. 'Olsa ne olur' dedi. Ondan sonra da aramızda kavga çıktı." dedi. Hastanede müdürün "Sizin veremediğiniz eğitimi ben döverek veriyorum." dediği öğrenildi.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde bir okulun müdürü, deprem tatbikatı sırasında öğrencileri darp etti. Okula gelen bir veli de müdürle kavga etti ve yaralandı. İddiaya göre, Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu’nda, okul müdürü E.G., kendi aralarında konuşan 4 öğrenciyi darbetti. Öğrenciler, velilerini arayarak durumu anlattı. Velilerden Hakan Utanç, okula gelince müdürle tartıştı ve gözünden ile parmaklarından yaralandı.

Olayın ardından ambulans ve polis çağrıldı. Hakan Utanç ve 4 öğrenci hastaneye sevk edildi ve müdürden şikayetçi oldu.

Olayı anlatan Hakan Utanç, müdüre sadece “Bu mevzu doğru mu?” diye sorduğunu ve müdürün “Olsa ne olur?” dediğini belirtti. Ancak sorunun ardından çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Darbedildiği iddia edilen öğrencilerden birinin annesi İpek Üsta ise, “Çocuğum beni aradı, ‘Anne, okul müdürü beni dövdü’ dedi. Okula geldim ve başka çocukların da dövüldüğünü öğrendim. Durup dururken keyfine göre dövmüşler. Hastanede müdür, ‘Sizin veremediğiniz eğitimi, çocuklarınıza ben veriyorum. Döverek’ dedi. Dövmekle eğitimden bahsediyor bize. Onu da dövmüşler sanırım” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken okul müdürü gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN