Özdağ'dan Soylu'ya: Bir gün karşılaşırız, o zaman ne olur görürüz

Özdağ'dan Soylu'ya: Bir gün karşılaşırız, o zaman ne olur görürüz

Zafer Partisi lideri Özdağ, Bakan Soylu ile arasındaki tartışmaya yönelik "Bir gün karşılaşırız. Onun yanında da polis olmaz benim yanımda da polis olmaz, bak o zaman ne olur görürüz" şeklinde konuştu.

Kendisine “Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya meydan okuyan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı’nın önüne yürümüş, polis engeliyle karşılaşmıştı. Özdağ, Halk TV canlı yayınında yeni açıklamalarda bulundu.

"Soylu ile karşı karşıya gelse ne olurdu?" sorusuna Özdağ, "Süleyman’ı birazcık merak içinde bırakalım. Ben ve Süleyman hayatta olduğumuz sürece bitmeyecek. Bunun AK Partililerle ilgisi yok. AK Partililere cevap vermiyorum. Verecek çok yanıtım var ama vermeyeceğim. Bu siyasal bir şey değil. Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında kişisel bir şeye dönüştü. Yukarıda Allah var, ben bunun hesabını sormadan ölürsem gözüm açık gide" diye yanıt verdi.

'KENDİSİNİ OFLU ZANNEDİYORDUM MEĞER KOFLUYMUŞ'

Özdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Süleyman Soylu’nun bana ilk hakareti değil. Daha önce de bir basın toplantısında çok ağır bir şekilde hakaret etti. Basın bana sorduğunda cevap vermeyeceğimi söyledim. Kendisini mahkemeye verdim. Mahkeme takipsizlik kararı verdi.

Bu ikinci hakaretinde seviyesini daha da düşürdü. Rahmetli babamı ve annemi de kapsayacak şekilde küfretti. Ben de kendisine Türk kamuoyu önünde, bakanlığın önüne geleceğimi söyledim. Korkmasın diye silahsız geleceğimi söyledim. Ben, Soylu’nun kapıya çıkacağını düşündüm. Birisi bana, benim Soylu’ya söylediklerimi söyleseydi öleceğimi bilsem çıkardım.

Karadeniz uşağı. Karadeniz uşakları cesur olur. Kendisini Oflu zannediyordum meğer Oflu değil koflu imiş. Korktu Süleyman. İçişleri Bakanlığı’nın 300 metre önünde polis barikatı kurdurmuş.

'BU KİŞİNİN DEVLET AĞIRLIĞINI TEMSİL ETMESİ GEREKİR'

Bir gün karşılaşırız Süleyman ile. Onun yanında da polis olmaz benim yanımda da polis olmaz. O zaman ne olur, görürüz. Süleyman Soylu bir İçişleri Bakanı değil bir ilçe başkanına yakışmayacak ifadeler kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti devleti 100 yaşında, Türk devleti 4000 senelik bir devlet. İçişleri Bakanlığı da en önemli kurumlardan bir tanesi. Neredeyse jandarma üzerinden bir ordu yönetiyor. Bu kişi ve yakın çevresinin devlet ağırlığını temsil etmesi gerekir. Bu kişi küfretti kardeşim. Ben küfrüne cevap verdim. Ya küfrünün arkasında dur erkek gibi. Duramadı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN