Özgür Özel bugün YSK'ya gidiyor: Hatay'ın iradesine sahip çıkalım

Özgür Özel bugün YSK'ya gidiyor: Hatay'ın iradesine sahip çıkalım

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasının, CHP’nin itirazı sonuçlanmadan AK Parti’nin adayı Mehmet Öntürk’e verilmesine tepki gösteren CHP lideri Özel, bugün saat 15.00’te YSK önünde olacaklarını açıkladı. Özel, vatandaşlara da çağrı yaparak "Hatay'ın iradesine sahip çıkmak isteyen herkesi barışçıl ve anayasal hak arayışı için YSK önüne çağırıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay İl Seçim Kurulu tarafından, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasının CHP’nin itirazı sonuçlanmadan AK Parti’nin adayı Mehmet Öntürk’e verilmesine tepki gösterdi.

Özel, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Hatay’ın iradesine sahip çıkmak için bugün saat 15.00’te Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önünde olacaklarını duyurdu.

'SANDIK İRADESİNE OYUNLARLA MÜDAHELE EDİYORLAR'

Özel’in X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Hatay'ın sandıktaki iradesine günlerdir masa başı oyunlarla müdahale edilmektedir. Başvurularımız sonuçlanmadan ve YSK kararını açıklamadan siyasi baskılarla haksızca ve hukuksuzca mazbata verilmiştir. Bizler yarın saat 15.00’te YSK önünde olacağız. Hatay'ın iradesine sahip çıkmak isteyen herkesi barışçıl ve anayasal hak arayışı için YSK önüne çağırıyorum.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN