Özel, "Yarın oradayım" demişti: Tekin CHP binasından erken ayrıldı

Özel, "Yarın oradayım" demişti: Tekin CHP binasından erken ayrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, eski il binasına kısa süreli bir ziyaret gerçekleştirdi ancak CHP lideri Özgür Özel gelmeden binadan ayrıldı. Özel, daha önce yaptığı açıklamada Tekin ve kayyım ataması üzerinden sert eleştirilerde bulunmuş ve binada bulunacağını duyurmuştu.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, bu sabah saatlerinde Sarıyer’deki eski CHP il binasına gelerek kısa bir süre bulundu. Tekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Yarın il binasındayım” diyerek meydan okumasından önce binadan ayrıldı.

Özgür Özel, dün yaptığı açıklamada, İstanbul İl Başkanlığı’na atanan kayyum ve binadaki polis barikatları üzerinden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı eleştirmişti. Özel, “Ali Yerlikaya, sen kimsin CHP’ye itibar suikastı yaptırıyorsun? Anneme söven, kızımı hedef gösteren kişileri CHP binasına soktular. Bu makamlar değişecek, el değiştirecek; o zaman göreceksiniz devlet adamlığı nasıl yapılır” ifadelerini kullanmıştı. Özel ayrıca, “O ‘İninize girdik’ diyen gelsin bakalım, yarın il binasındayım. O şeref yoksunu gelsin binadan paylaşım yapsın bakalım” diye konuşmuştu.

Cumhuriyet’in haberine göre, Özel’in meydan okuyan sözlerinin ardından gözler CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın eski binasına çevrildi. Gürsel Tekin saat 10.00 civarında binaya geldi ancak Özel gelmeden binadan ayrıldı. Söz konusu bina, kayyum atamasının ardından parti yönetimi tarafından kapatılarak CHP lideri Özgür Özel’in İstanbul’daki çalışma ofisine dönüştürülmüştü.

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN