Özel'den Kartalkaya paylaşımı: Unutmayacağız, unutturmayacağız

Özel'den Kartalkaya paylaşımı: Unutmayacağız, unutturmayacağız

CHP lideri Özel, Kartalkaya’da 36’sı çocuk 78 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının birinci yılında yaptığı açıklamada, denetimsizlik ve ihmallere dikkat çekerek, “Unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’nun Kartalkaya bölgesinde geçen yıl meydana gelen ve 36’sı çocuk 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını faciasının birinci yılında yaşamını yitirenleri andı.

Özel, anma mesajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Açıklamasında, yangın faciasında yaşanan can kayıplarına dikkat çeken Özel, denetimsizlik ve ihmallerin altını çizdi.

Paylaşımında, “Bolu Kartalkaya’da denetimsizlik ve ihmaller nedeniyle yitirdiğimiz 36’sı çocuk 78 canımızı rahmetle anıyorum. Hatırlamak, yüzleşmek ve bir daha yaşanmaması için sorumluluk almak zorundayız. Bir kişiyi daha ihmaller yüzünden kaybetmemek için unutmayacağız, unutturmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Özel’in mesajında, facianın unutulmaması ve benzer acıların tekrar yaşanmaması için sorumluluk vurgusu öne çıktı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN