Özgür Özel, sanayici iş insanlarıyla bir araya geldi

Özgür Özel, sanayici iş insanlarıyla bir araya geldi

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli programı kapsamında Gebze'de sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, çeşitli ziyaretler ve açılış programlarına katılmak üzere Kocaeli’ye gitti.

Temaslarına Gebze ilçesinden başlayan Özel, ilk olarak sanayici ve iş insanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

KOCAELİ PROGRAMININ DETAYLARI

İş dünyası temsilcileriyle gerçekleşen görüşmenin ardından Karamürsel ilçesine geçecek olan Özel, saat 12.00’de esnafı ziyaret edecek ve Karamürsel Merkez Camisi’nde cuma namazı kılacak.

Namaz sonrasında Derince ilçesine hareket edecek olan YENİ Parti Lideri, Yavuz Sultan Mahallesi’nde kadın vatandaşlarla bir araya gelecek. Özel, Derince Belediyesi bünyesindeki Çenesuyu İşletmesi’nin saat 15.30’daki açılış törenine katıldıktan sonra İzmit’e geçerek Sabri Yalım Parkı çevresindeki esnafla buluşacak.

Kocaeli programını tamamlayacak olan Özgür Özel’in cumartesi günü Kayseri’de düzenlenecek halk buluşmasına katılması planlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN