Özgür Özel'den öldürülen okul müdürü Oktugan için başsağlığı mesajı

Özgür Özel'den öldürülen okul müdürü Oktugan için başsağlığı mesajı

CHP lideri Özgür Özel, İstanbul'da bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan'un ailesi ve eğitim camiasına başsağlığı diledi.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yabancı uyruklu bir öğrenci, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak öldürdü. Öğretmenler, yaşanan vahşetin ardından şiddete tepki çekmek için bu hafta perşembe günü okulun ilk dersine ve cuma günü ise tüm derslere girmeme kararı aldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel olaya ilişkin resmi sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Özel başsağlığı mesajında, "Bir süre önce okuldan uzaklaştırılan öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülen Lise Müdürü İbrahim Oktugan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN