Özgür Özel'den sosyal medya hamlesi: Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'nu takipten çıktı

Özgür Özel'den sosyal medya hamlesi: Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'nu takipten çıktı

Özgür Özel’in gece yarısı gerçekleştirdiği sosyal medya hamlesi gündem oldu. CHP lideri, Kemal Kılıçdaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu’nu gece yarısı Instagram hesabından takipten çıktı. Söz konusu hamlenin, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin açılan dava öncesine denk gelmesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kişisel Instagram hesabında yaptığı değişiklikle dikkatleri üzerine çekti. 2,4 milyon takipçili hesabında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu takipten çıkaran Özel’in bu hamlesi kısa sürede gündem oldu.

Gece saatlerinde gerçekleşen değişiklik, CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı’nda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla açılan dava öncesine denk gelmesi nedeniyle ayrıca dikkat çekti.

Söz konusu gelişme sosyal medyada da geniş yankı bulurken, kullanıcılar Özel’in hamlesine ilişkin çok sayıda yorum yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN