Piyasadan toplatılıyor: Bakanlık iki temizlik ürününün satışını yasakladı

Piyasadan toplatılıyor: Bakanlık iki temizlik ürününün satışını yasakladı

Ticaret Bakanlığı, yapılan denetimler sonucunda Cosmiq ve Gojo markalı iki temizlik ürününün güvensiz ve sağlıksız olduğunu tespit etti. Bakanlık, söz konusu ürünlerin piyasadan toplatılmasına karar verdi.

Ticaret Bakanlığı, piyasada bulunan ürünlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Bakanlık, "Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi" üzerinden yaptığı duyuruda, Cosmiq ve Gojo markalarına ait iki temizlik ürününün tüketiciler için güvensiz ve sağlıksız olduğunu açıkladı.

Piyasadan toplatılıyor: Bakanlık iki temizlik ürününün satışını yasakladı - Resim : 1

Denetimler neticesinde ürünlerin kullanımının riskli olduğu belirlenirken, Bakanlık bu ürünlerin satışını yasaklama kararı aldı. Karar kapsamında, söz konusu iki temizlik ürününün piyasadaki tüm satış noktalarından toplatılmasına başlandı. Bakanlık, tüketicilerin bu ürünleri kullanmamaları yönünde uyarıda bulundu.

Piyasadan toplatılıyor: Bakanlık iki temizlik ürününün satışını yasakladı - Resim : 1

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN