‘Polis intiharları araştırılsın’ önergesine AK Parti ve MHP'den ret

‘Polis intiharları araştırılsın’ önergesine AK Parti ve MHP'den ret

Polislerin onur kırıcı davranışlar, mobbing, uzun çalışma saatleri, yalnızlaştırma, düşük maaş gibi sorunları çözülmeyi beklerken İYİ Parti’nin polis intiharlarının araştırılması için verdiği önerge AK Parti ve MHP’li vekillerin oylarıyla reddedildi.

Kayseri Tomarza’da AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz’ın İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü basarak darp ettiği polis memurunun burnunu kırması, polis memuru Enes Seyhan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki merkezinde hayatına son vermesi polislerin çalışma koşulları yeniden gündeme geldi. Mobbing, ağır ve uzun çalışma saatleri, düşük maaş gibi sorunlar çözüm beklerken İYİ Parti’nin polis intiharlarının araştırılması için verdiği Meclis önergesi AK Parti ve MHP’li vekillerin oylarıyla reddedildi.

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Aslan Kabukcuoğlu tarafından bugün Meclis Genel Kurulu’na ‘polisleri intihara sürükleyen sorunlarının tespiti ve çözüm yollarının belirlenmesi’ amacıyla önerge sunuldu.

Daha önce bu konuda verdikleri önergenin reddedildiğini hatırlatan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Twitter hesabı üzerinden AK Parti ve MHP’nin oylarıyla aynısının tekrarladığını söyledi.

Bakan, şunları yazdı: “İntihar eden her polisin sorumlusu Süleyman Soylu ve bu önergeye ret oyu veren milletvekilleridir!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN