Reha Muhtar'ın mirası gündemde: Mal varlığı ortaya çıktı

Reha Muhtar'ın mirası gündemde: Mal varlığı ortaya çıktı

Bodrum'da kalp yetmezliği nedeniyle 66 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Reha Muhtar'ın mal varlığı ve mirasçılarına ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz mayıs ayında Bodrum'da kalp yetmezliği teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve 3 Haziran'da 66 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Reha Muhtar'ın mirasına ilişkin detaylar kamuoyuna yansıdı. Muhtar'ın cenazesi, Beşiktaş'taki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde kılınan namazın ardından Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

MAL VARLIĞI VE GAYRİMENKULLER

Vefatının ardından gündeme gelen mal varlığına dair bilgilere göre Reha Muhtar'ın mülkiyetinde şu varlıklar yer alıyor:

Baltalimanı'nda bir yalı,

Yeniköy'de iki konut,

Kiralık olarak değerlendirilen 3 ayrı ev,

Yurt dışında bir gayrimenkul,

Bankada vadeli mevduat hesabı.

MİRASÇILAR VE SÜREÇ

Dünya Gazetesi'nin haberine göre, Reha Muhtar'ın yasal ve olası mirasçıları arasında, oyuncu Deniz Uğur ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz çocukları Mina Deniz ve Poyraz Deniz ile manevi kızı Ayşe Nazlı Yumlu bulunuyor.

Miras hukuku kapsamındaki resmi işlemler, çocukların durumu ve servetin paylaşımına dair detaylı açıklamanın eylül ayının ilk haftasında yapılacağı bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN