Romatizması olan bu kaplıcaya koşuyor! Üstelik herkese ücretsiz, faydasını duyan başka şehirlerden koşup geliyor

Romatizması olan bu kaplıcaya koşuyor! Üstelik herkese ücretsiz, faydasını duyan başka şehirlerden koşup geliyor

Romatizması olanlar için şifa kaynağı bulundu! Duyan bu kaplıcaya koşuyor! Herkese ücretsiz sunulan bu doğal kaynak birçok derde şifa oluyor! İnsanlar başka şehirlerden sırf bu kaplıca için geliyor...

Bursa'nın doğal güzellikleri arasında göz alıcı bir yere daha ekleniyor: Büyükorhan ilçesine bağlı Düğüncüler köyünde bulunan Aliova çayının kenarından çıkan doğal kaplıca suyu, köylüler tarafından havuzlarda toplandı.

ÜCRETSİZ OLARAK KULLANILIYOR

gjqiw9ucluwpze4yrxrznw.webp

Bu doğal şifa kaynağı, yaz kış demeden ücretsiz olarak vatandaşlar tarafından kullanılıyor.

Açık havada kaplıca keyfi yapmak isteyenler, istedikleri kadar süre havuzlarda kalıp ücret ödemeden buradan ayrılabiliyor. Bölgenin eşsiz doğası, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

ZİYARETÇİLER KAPLICA SUYUNA GİRMEK İÇİN GELİYORLAR

e8zyb8y8vk-wzwexolpwcq.webp

Ziyaretçiler, buraya kaplıca suyuna girmek için geldiklerini belirterek, " Burada çayın kenarında çıkan kaplıca suyunu köylüler havuz yaparak toplamış. Buraya gelen vatandaşlar kaplıca suyundan ücretsiz şekilde faydalanabiliyor. Şifalı arayanlar bu suyu tercih ediyor. Buranın doğası da muhteşem. Açık havada burada kaplıca keyfi yapmak çok keyifli. Tamamen ücretsiz " şeklinde konuştular.

yqoltgc1ieav59t6fp6rha.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN