RTÜK ‘Kızıl Goncalar’ ve ‘futbol’ için toplanacak

RTÜK ‘Kızıl Goncalar’ ve ‘futbol’ için toplanacak

RTÜK, bugün yapacağı toplantıda, son günlerde adından sıklıkla söz ettiren ‘Kızıl Goncalar’ dizisi ve bazı futbol programları için toplanıyor.

RTÜK, bugün yapacağı toplantıda iktidara yakın medya ve tarikatların hedefindeki ‘Kızıl Goncalar’ dizisi ve bazı futbol programlarını görüşecek.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bugün kritik bir toplantı yapacak. Gündemde çok sayıda izleme raporu yer alıyor. Raporda günlerdir hedef gösterilen “Kızıl Goncalar” dizisi de yer alıyor.

Şimdiye kadar dizi hakkında RTÜK’e 31 binin üzerinde şikayet ulaştı. İzleyici bildirimlerini dikkate alan RTÜK, toplantıda ilk olarak tarikatçıların hedefindeki diziyi görüşecek.

SPOR PROGRAMLARINA CEZA BEKLENİYOR

Üst Kurul, geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçından sonra çıkan olaylar üzerine spor yayınlarıyla alakalı bağlayıcı nitelikte “İlke Kararları” almıştı.

İlke Kararları’nın aksine hareket eden yayıncıları titizlikle inceleyen RTÜK, özellikle futbol programlarındaki eleştiri sınırlarını aşan yorumlarla hiçbir bilgi ya da belgeye dayanmaksızın kişi ve kurumları töhmet altında bırakan açıklamalar üzerine yaptırım kararları verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN