Saadet Partisi'nde genel başkan adayları belli oldu: Karamollaoğlu yeniden aday olacak mı?

Saadet Partisi'nde genel başkan adayları belli oldu: Karamollaoğlu yeniden aday olacak mı?

31 Mart yerel seçimlerinin ardından siyasi partilerde değişim devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun kurultayda aday olmayacağı iddia edildi. Genel başkanlığa aday olacak isimler kulislerden sızdı.

Yerel seçimlerinin ardından Saadet Partisi'nde de değişim olacağı iddia edildi. Gazete Duvar'ın haberine göre, Saadet Partisi kaynakları ekim sonu ya da kasım ayı başında kurultay yapacaklarını belirtti.

KARAMOLLAOĞLU'NUN ADAY OLMAYACAĞI İDDİA EDİLDİ

Kulislere göre 8 yıldır Saadet Partisi'nin genel başkanlık görevini yürüten Temel Karamollaoğlu olağan kongrede aday olmayacak. Karamollaoğlu'nun aday olmayacağını ifade etmesi üzerine partide hareketlilik de başladı.

ADAYLAR ARASINDA MUSTAFA KAMALAK DA VAR

Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Abdullah Ayhan, Karamollaoğlu'ndan önce genel başkanlık yapan Mustafa Kamalak ile eski milletvekili Abdulkadir Karaduman genel başkan adaylığı için adı geçen isimler.

Teşkilatlara göre, Genel başkan aday belirleme sürecinde birden fazla adayın liderlik için yarışacağı bir kurultay sürpriz olmayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN