Saadet Partisi'nden dikkat çeken Anneler Günü paylaşımı: Soykırım dursun; anneler ve evlatlar sağ olsun

Saadet Partisi sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile Anneler Günü'nde Filistinli Annelerin yaşadığı acıları gündeme taşıdı. Videoda "Soykırım dursun; anneler ve evlatlar sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

İsrail 7 aydır kadın, çocuk demeden Gazze'de katliam yapmaya devam ediyor. İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ölü sayısı 35 bini aştı. Saadet Partisi sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile Anneler Günü'nde Filistinli Annelerin yaşadığı acılara dikkat çekti.

Paylaşımda, İsrail’in uyguladığı soykırımda evladını kaybeden, Gazze’de açlık ve susuzlukla mücadele eden anneler bir kez daha hatırlatıldı. “Soykırım dursun; anneler ve evlatlar sağ olsun. #FilistinliAnneler” notuyla paylaşılan videoda; “Evlatlar nefes aldıkça anneler yaşar. Anne yüreği; evladıyla atar.” ifadelerine yer verildi.

5555.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN