Şahan Gökbakar'dan sanatçılara 'Help Turkey fişlemesine tepki

Oyuncu Şahan Gökbakar’dan ‘Siz hangi ülkenin sanatçılarısınız?’ şeklinde verilen habere sosyal medya üzerinden tepki verdi. Gökbakar, 'Siz hangi ülkenin basınısınız' diye sordu.

"HelpTurkey" kampanyasına destek veren Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Emre Kınay, Şevval Sam, Burcu Biricik, Murat Boz, Hazal Kaya ve Fazıl Say'ın da arasında olduğu ünlüleri manşete taşıyarak hedef gösteren gazete özellikle sosyal medyada tepki gördü. Yapılan habere Şahan Gökbakar'dan da tepki geldi.

Yangının ilk gününden beri sahada görevlilere yardım eden ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla takdir toplayan Şahan Gökbakar, sanatçılara yönelik yapılan habere sert tepki verdi. Gökbakar, sosyal medyadan "Siz ne vasıfla o insanları fişliyorsunuz? Yok efendim #helpturkey demiş! Hayırdır inşallah! Siz hangi ülkenin basınısınız?" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN