Samsun'da şüpheli kadın ölümü: Erkek arkadaşı gözaltına alındı

Samsun'da şüpheli kadın ölümü: Erkek arkadaşı gözaltına alındı

Samsun’da Gürcistan uyruklu Türk vatandaşı Mzia Okriashvili adlı kadın yatağında ölü bulundu. Ölümü şüpheli bulunan kadının evde bulunan erkek arkadaşı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun’un İlkadım ilçesinin Hançerli Mahallesi’nde gece meydana gelen olayda; Gürcistan uyruklu olup Türk vatandaşı olan Mzia Okriashvili (48) adlı kadın, erkek arkadaşı ile birlikte evine gelerek yatağına yattı. Evde televizyon izleyen erkek arkadaşı H.H.Y. (52) ise bir süre sonra yatak odasına gidince Okriashvili’nin nefes almadığını fark edip sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay polise bildirildi.

ERKEK ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Kadının ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Evde bulunan erkek arkadaşı H.H.Y. ise polis tarafından gözaltına alındı. Mzia Okriashvili’nin yakınları, kadının daha önce sağlık sorununun olmadığını söylediler.

Soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN