Sedat Peker'den 15 Temmuz paylaşımı: Bilgi sakladığım iddiası doğrudur

Sedat Peker'den 15 Temmuz paylaşımı: Bilgi sakladığım iddiası doğrudur

Daha önce İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef alarak kayıp silahlar ile ilgili peş peşe iddialar öne süren Sedat Peker, bu kez 15 Temmuz ile ilgili paylaşımlarda bulundu: 15 Temmuz ile bazı bilgileri sakladığım doğrudur.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bu kez 15 Temmuz ile ilgili paylaşımlarda bulundu. "Kıymetli dostlarım, akşam saatlerinde hain 15 Temmuz darbe kalkışması ile ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşmak için tweet'ler atacağım" diyen Peker, Twitter'dan peş peşe mesajlar paylaştı.

"BEN PARÇA PARÇA KOPARMAYI SEVERİM"

Peker, şunları kaydetti: "Anonymous isimli hacker grubu 'Sedat Peker bazı bilgileri saklıyor' diye bir açıklama yapmışlar. Doğru söze bizim inancımızda 'amin' denir. Ben bunu zaten açıkça söylemiştim, bu bir sır değil. Hatta sokak jargonuyla 'ben parça parça koparmayı severim' demiştim.

HACKER GRUBUNA SESLENDİ

Ancak bu hacker grubundaki arkadaşlarımıza başka bir örnekle de anlatmak isterim. Bir ressam arkadaşınız mutlaka olmuştur. Ressamlar boş tuvalin karşısına geçip yapacakları resmi önce beyinlerinde şekillendirirler. Sonrasında ise resme bir yerden başlayıp finalde resmi tamamlarlar.

"EVET BİLGİ SAKLIYORUM"

Bu arkadaşlar lütfen yanlış anlamasınlar, 'ben bir resim yapacağım' dedim ve her ressam kendi resmini kendi belirlediği şekilde tamamlar. Bu onun en doğal hakkıdır. Bilgi saklıyor muyum? Evet saklıyorum, ancak her bilginin paylaşılacağı bir zaman elbet ki var. Kimse kusura bakmasın, ben kimsenin işine karışmam, ancak kendi işime de kimseyi karıştırtmam."

NE OLMUŞTU?

8 Temmuz'da Twitter'dan peş peşe paylaşımlarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, devlet envanterine kayıtlı olmayan birçok silahın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koordinasyonu ile sivillere dağıtıldığını öne sürmüştü.

Peker, sonra Soylu'ya yönelik şu soruyu sormuştu: "Senin Cumhurbaşkanı olmanı planlayan arkandaki şaibeli organizasyonla 15 Temmuz sonrasında da bu silahları dağıtmaya neden devam ettiniz? Öyle ya, bu silahları gerektiğinde dağıtma görevi Özel Harp Dairesi'ne ait."

İddialarda adı geçen İçişleri Bakanlığı personeli Ahmet Onay da Peker'in belirttiği gece belirttiği yerde olduğunu doğrulamış ancak araçtan çıkmadığı için yüklenen kasada ne olduğunu bilmediğini öne sürmüştü.

13 Temmuz'da da Peker, bir kez daha İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef almıştı. Soylu'nun kendisine bilgi sızdırdığını iddia eden Peker, şunları kaydetmişti:

"Süleyman Soylu, yaptığın tüm suçların yanında bana bilgi sızdırdığın için, yurtdışına kaçmamı sağladığın için Yüce Divan'a kesin gideceksin. Senin Habertürk'teki röportajın, benim Reşat Fazlıoğlu ile yaptığım telefon konuşması bir de o zamanki HTS kayıtları çıktığı zaman dosya tamamlanmış olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN