Sinan Akçıl milli takıma marş yazacağını açıkladı

Sinan Akçıl milli takıma marş yazacağını açıkladı

A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası’na 24 yıl aradan sonra katılma hakkı elde etmesinin ardından ülke genelinde büyük bir sevinç yaşanırken, sanatçı Sinan Akçıl da milli takım için özel bir marş hazırlayacağını duyurdu. Akçıl, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile daha önce bu konuda görüştüğünü belirterek, uygun ruh halini yakalaması halinde milli takım için yeni bir eser ortaya koyabileceğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Kosova deplasmanında aldığı 1-0’lık galibiyetle 24 yıl sonra yeniden Dünya Kupası finallerine katılma hakkı kazandı.

Kerem Aktürkoğlu’nun attığı kritik golle gelen bu tarihi zafer, Türkiye genelinde geniş kutlamalara neden olurken, spor ve sanat dünyasından da peş peşe tebrik mesajları geldi.

Bu atmosfer içinde sanatçı Sinan Akçıl da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla milli takım için özel bir marş hazırlığı içinde olduğunu duyurdu.

HACIOSMANOĞLU İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ HATIRLATTI

Sinan Akçıl, paylaşımında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile daha önce bu konuda bir görüşme yaptığını ve bu konuda verilmiş bir sözü bulunduğunu ifade etti.

Akçıl, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"720 şarkım var 500 den fazlası "hit" diyebiriz ama "düm tek tek"gibi bir şey yazarsam (türkçe- ingilizce) Bayrağımızı yine dalgalandırırız dünyada...Bakalım hayırlısı, modum iyi olur konsantre olursam yaparız gerekeni, Sn Başkan İbrahim Bey ile de bir görüşmemiz olmuştu, geçerli bir sözüm var ona da."

Bu açıklama, milli takımın Dünya Kupası başarısının ardından gündemde öne çıkan başlıklardan biri oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN