MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı kısa ve net açıklamayla görevini bıraktığını duyurdu.
MHP'de 'ajan' tartışması: İzzet Ulvi Yönter görevinden istifa etti
Ancak istifadan hemen önce paylaştığı sert ifadeler, ayrılığın perde arkasına dair soru işaretlerini artırdı:
Yönter, istifasından kısa süre önce paylaştığı mesajda, "MHP’ye sızan ajan, seni her cihetten izliyoruz. Seninle mutlaka hesaplaşacağız... Dümenci alçak!" ifadelerini kullanarak bir isim vermeden "ajan" suçlamasında bulunmuştu.
Paylaşımından saatler sonra ise "Gördüğüm lüzum üzerine MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ediyorum" diyerek yönetimdeki koltuğunu bıraktı.
SELMA ATEŞ’TEN "KALK-OTUR" GÖNDERMESİ
Sinan Ateş cinayeti davasını yakından takip eden ve adalet arayışını sürdüren abla Selma Ateş, Yönter’in istifasına gecikmeden tepki gösterdi. Ateş’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım, istifanın "şahsi bir irade" olup olmadığını sorguladı: "Nefsini, koltuğundan büyük sanan birinin istifası ancak bu kadar olur. Kalk derler kalkar, otur derler oturur."
Nefsini, koltuğundan büyük sanan birinin istifası ancak bu kadar olur.
— Selma SiNAN ATEŞ (@selmaateskazanc) March 27, 2026
Kalk derler kalkar, otur derler oturur.#SinanAteş#SinanAteşİçinAdalet
