Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Fatih Erbakan ile görüşecek

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Fatih Erbakan ile görüşecek

Uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, yarın Fatih Erbakan ile görüşecek.

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Yeniden Refah Partisi'nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası konuşan Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile görüşme yapacağıyla ilgili, "Merhum Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş Hanımefendi'nin Sayın Cumhurbaşkanı'yla görüşecek olmasını olağan bir gelişme ve görüşme olarak değerlendiriyoruz" dedi.

Kılıç'ın aktardığına göre, Ayşe Ateş'in Genel Başkan Fatih Erbakan ile yapacağı görüşme yarın Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşecek. Kılıç, bu görüşmeyi bir hak arayışı olarak değerlendirirken, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin bireylerin haklarını sağlama görevine vurgu yaptı. Adaletin devletin temeli olduğunu belirten Kılıç, devletin bağımsız yargıyı işletmek ve adaleti sağlamakla yükümlü olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN