Sinan Ateş'in yakın arkadaşı Ömer Zengin ifadesini paylaştı: 10 yaşındaki bir kız çocuğuyla iddianamedeyim

Sinan Ateş'in yakın arkadaşı Ömer Zengin ifadesini paylaştı: 10 yaşındaki bir kız çocuğuyla iddianamedeyim

Sinan Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, Ateş cinayeti hakkında sosyal medyada paylaştığı ifadesinde, adaletin katilleri yargı önüne getirmekte yetersiz kaldığını belirtti.

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Zengin, Berlin'den Ankara'ya bir telefonla getirildiğini ancak Ateş'in katillerinin adalet önüne çıkarılamadığını ifade etti. Bu açıklamalar, Ateş cinayetiyle ilgili tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

Zengin, sosyal medya paylaşımında, "Bizi bir telefon ile Berlin’den Ankara’ya getiren adalet(!) Ankara’daki Ülkücü katili FETÖ'cüleri bir türlü ayağına getiremiyor! 10 yaşında bir kız çocuğu ile iddianamedeyim. Türk Kamuoyuna saygılarımla…" ifadelerine yer verdi. Zengin ayrıca, Ateş'e karşı husumetin, Olcay Kılavuz'un görevden alınmasının ardından başladığını düşündüğünü belirtti.

'SUİKASTI 3 İSİM ORGANİZE ETTİ'

Zengin, ifadesinde Ateş'in, Ahmet Yiğit Yıldırım, İzzet Ulvi Yönter, Olcay Kılavuz ve Nevzat Ünlütürk tarafından organize edilen bir suikast sonucu öldürüldüğünden emin olduğunu belirtti. Cinayetin, Yıldırım ile Ömer Lefzan arasındaki eski husumet nedeniyle Lefzan'ın üzerine yıkılmaya çalışıldığını söyledi. Zengin, Ateş'in Doğukan Çep ile herhangi bir tanışıklığı veya husumeti bulunmadığını da ekledi.

basliksiz-1.jpg

basliksiz-2.jpg

screenshot-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN