Şişli’de yol verme kavgası kanlı bitti: Motosikletliyi 3 kez bıçakladı

Şişli’de yol verme kavgası kanlı bitti: Motosikletliyi 3 kez bıçakladı

Şişli’de trafikte yol verme nedeniyle minibüs şoförü ile motosiklet sürücüsü arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Minibüs şoförünün kardeşi olduğu belirtilen Yasin K., motosiklet sürücüsü Servan E.’yi 3 kez bıçaklayarak yaraladı. Şüpheli tutuklanırken, minibüs şoförü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kavga ve bıçaklama anları kameralara yansıdı.

Dehşete düşüren olay, 25 Ağustos Salı günü saat 13.50 sıralarında Şişli Merkez Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre minibüs şoförü Sertaç K. (29) ile motosiklet sürücüsü Servan E. (23) arasında trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sertaç K.’nin kardeşi Yasin K. (38) de olay yerine gelerek kavgaya dahil oldu.

Yasin K.’nin, Servan E.’yi sol karın ve koltuk altı bölgesinden 3 kez bıçakladığı belirtildi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Servan E., özel hastaneye kaldırıldı. Yaralı daha sonra Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Servan E.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BIÇAK ELE GEÇİRİLDİ

Olayla ilgili çalışma başlatan Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Sertaç K. ve Yasin K.’yi gözaltına alarak emniyete götürdü.

Polis ekiplerinin çalışması sonucunda olayda kullanıldığı değerlendirilen yaklaşık 10 santimetre uzunluğundaki bıçak da ele geçirildi.

Yapılan incelemede Yasin K.’nin 1, Servan E.’nin ise 8 suç kaydının bulunduğu belirtildi.

KARDEŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yasin K., "Kasten yaralama" suçundan tutuklandı. Sertaç K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan kavga ve bıçaklama anları cep telefonu ile güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tarafların kavga ettiği ve Servan E.’nin bıçaklandığı anlar yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN