CHP'li Çalık'ın yerine vekalet edecek: Beylikdüzü belediye başkanvekili Serkan Çebi oldu

CHP'li Çalık'ın yerine vekalet edecek: Beylikdüzü belediye başkanvekili Serkan Çebi oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonda Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın tutuklanması üzerine mecliste başkanvekilliği seçimi yapıldı. CHP’nin adayı Önder Serkan Çebi, AK Parti’nin adayı Özlem Bilgiş’e karşı oylamayı kazandı.

Beylikdüzü Belediyesi’nde başkanvekilliği için yapılan oylamada CHP’li meclis üyesi Önder Serkan Çebi seçildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen operasyon kapsamında tutuklanan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yerine geçici olarak başkanvekili atanması gündeme geldi. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediye Meclisi’nde yapılan oylamada iki aday yarıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, meclis üyesi Önder Serkan Çebi’yi; Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu ise Özlem Bilgiş’i başkanvekilliğine aday gösterdi. Mecliste yapılan oylamada, çoğunluğu elinde bulunduran CHP’nin adayı Çebi oy çokluğuyla seçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN