Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatından Kılıçdaroğlu açıklaması: Yasal yollara başvurulacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatından Kılıçdaroğlu açıklaması: Yasal yollara başvurulacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜRGEV ve Ensar Vakfı iddiaları nedeniyle "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz isnatları, akıl ve izan dışı iftiraları nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yasal yollara başvurulacaktır." açıklaması yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam sosyal medya hesabından "Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim." diyerek açıklamalarda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Twitter hesabından "Erdoğan ailesinin ABD'de kurulan bir vakfa TÜRGEV ve Ensar aracılığı ile 1 milyar lira kaçırdığını" iddia ederek kaçmaya hazırlandığına yönelik iddialarına ilişkin olarak yasal yollara vurulacağını söyledi.

Aydın,"Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz isnatları, akıl ve izan dışı iftiraları nedeniyle, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yasal yollara başvurulacaktır." ifadelerini kullandı.

Aydın'ın paylaşımı şu şekilde:

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün akşam yaptığı, TÜGVA ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD’deki TURKEN vakfına gönderildiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden, hukuka sığınmak için ABD’ye kaçmak istiyorlar” diye belirtmişti. Kendileri için yeni bir Pelsinvanya yaratma peşindeler" diyen CHP lideri, "Onlar kaçacakları yerin yolunu yaparken, senin gidecek yerin yok" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN