18 yıl sonra ilk ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ne geldi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile görüştü. Görüşme 1 saat 30 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e iade-i ziyarette bulundu.

gpy-ialxeaazlru.jpeg

Erdoğan'ı, parti binası önünde Özel karşıladı. Erdoğan ve Özel, Genel Merkez önünde tokalaşarak, basın mensuplarına poz verdiler.

9458539.jpg

9458641.jpg

gpy-iamwqaanul9.jpeg

GÖRÜŞME SONA ERDİ

Erdoğan, Özel ile Genel Merkezdeki başkanlık makamında görüştü. Görüşme 1 saat 30 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

9458647.jpg

18 YIL SONRA BİR İLK

Bu ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi'ne yaptığı ilk ziyaret oldu. Erdoğan en son, 2006 yılında CHP’nin yeni genel merkezine taşınması dolayısıyla dönemin Genel Başkanı Deniz Baykal’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmuştu.

9458644.jpg
​​​​​​

ÖZEL, ERDOĞAN'I ZİYARET ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde 2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü. 8 yıl aradan sonra gerçekleşen görüşme yaklaşık 1,5 saat sürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN