Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bozkurt'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bozkurt'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı ve hayatını kaybedenlerin sayısının 27'ye yükseldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine giderek incelemelerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ankara'dan İstanbul'a geldi. Erdoğan'ın bugün öğle saatlerinde sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine gideceği öğrenildi.

Burada incelemelerde bulunacak olan Erdoğan'ın, AFAD Koordinasyon toplantısına da katılması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Sağanak yağış dün Bartın, Sinop, Kastamonu ve Karabük’ü felç etti. Dereler ve çaylar taştı, evleri ve işyerlerini su bastı. Bartın-Karabük yolundaki köprü çöktü. Yağışların en çok etkilediği yerlerden biri de Kastamonu Bozkurt oldu. LPG tankeri ve çok sayıda araç suda sürüklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki selde hayatını kaybedenlerin sayısının 17 olduğunu bildirdi. Fakat AFAD bu sabah sayının 27'ye yükseldiğini duyurdu.

Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Öte yandan AFAD ekiplerinin çöken binalardaki arama ve kurtarma çalışmaları da sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. JAK timleri de sualtı ve üstü arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN