Kayseri'de korkutan deprem

Kayseri'de korkutan deprem

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde saat 09.53’te deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4,1, derinliğini 7 kilometre olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise merkez üssünü Yukarıburandere-Pınarbaşı olarak belirlediği depremin büyüklüğünü 4,0, derinliğini 5 kilometre olarak duyurdu.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, deprem saat 09.53’te kaydedildi. Merkez üssü Pınarbaşı olan depremin büyüklüğü 4,1, derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Yukarıburandere-Pınarbaşı olarak açıkladı. Kandilli, saat 09.53’te meydana gelen depremin büyüklüğünü 4,0, derinliğini ise 5 kilometre olarak duyurdu.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN