Meral Akşener hakkındaki iddialara sert çıktı: Psikolojik bir savaşla baş başayız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale Teşkilat Buluşması'nda konuştu. Akşener kendisi hakkında ortaya atılan 'yolsuzluk' iddialarıyla ilgili "Psikolojik bir savaşla baş başayız. Benim gizlim yok" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisindeki para transferi iddialarına yönelik "Psikolojik bir savaşla baş başayız. İki taraf da bize çamur atmanın derdinde benim gizlim yok" ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

-Bursa Öğretmen Okulu mezunu bir öğretmen olarak bugünkü öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. İktidarı kınayarak öğretmenlerin maaşlarının, çocuğuma ne pişireceğim demeden, hepsinin kadrolu olduğu, 100 bin öğretmen atamalarını yapmalarını ve öğretmenlerinin taleplerini kabul etmelerini istiyorum.

'ERGENEKONCU BİLE OLDUM BİR MERAL OLAMADIM'

-Bu ülkede ömrüm otoriteyle, ahlaksızlıkla mücadeleyle geçti. Başörtülü öğrencilerimi sınıfa alıyorum diye soruşturma geçirdim. 28 Şubat'ı yaşadık, Susurluk'u yaşadık. Ben hocayım... Her şey oldum. Ergenekoncu bile oldum da bir Meral olamadım.

-Her sosyal kesimden, inançtan insanların bir araya geldiği parti İYİ Parti'dir. Onun için dimdik bir siyasi partidir. Yüzde yüz karşısında durduğumuz birincisi Allah ikincisi millettir. Milletin karşısında ben iki büklüm oluyorum.

-Para için, itibar için milletini zora düşürmeyecek, düşürene de engel olacak bir siyasi partiyiz.

'BİZE YAPILAN TEKLİFLERE "EVET" DESEYDİK BU ÇİLELERİ ÇEKMEZDİK'

-Memleketin yararına olan her şeyde nefsimizi bir kenara bırakıyoruz. Kendimizden vazgeçiyoruz. Geçimsiziz biz. Bize yapılan tekliflere "evet" deseydik bu çileleri çekmezdik. Biz özel bir hikayeyiz.

-İki tarafın da bizden istediğine memleket istemiyorsa evet demiyoruz, demeyeceğiz.

-İmkanlarımız kısıtlı olduğu için kendimizi millete anlatamadık. Biz yerel seçimlere tek başımıza giriyoruz.

'BENİM GİZLİM YOK'

-"Kişisel sırrı olan meşhur olamaz". Yani yamuğu olandan bir şey olmaz. Benim gizlim yok arkadaşlar.

-Bana bazı fotoğraflar geldi ama savcıya göstermedim. Gayri resmi bilgiydi. Devletin hiçbir alanıyla tecrübesi olmayan insanların maalesef üzerimizde yaptığı bir psikolojik savaşla baş başayız. Vız gelir tırıs gider...

-Yine 2018'de bir HDP'li benim faili meçhulcü olduğumu söyledi. Eşinin öldürüldüğü tarihte ben üniversite hocaydım.

'İKİ TARAF DA BİZE ÇAMUR ATMANIN DERDİNDE'

-İki taraf da bize çamur atmanın derdinde. "Oyları al yan gel Osman" bunu kaybedecekler onun derdinler.

-Burada hacı olan arkadaşlarımı sayarım ben de onlardan biriyim. Ama soru şu benim namazım milleti neden ilgilendirir biliyor musunuz? Kul hakkından dolayı. Ama bir insan hem namazını kılıp hem götürüyorsa bu başkadır...

(Akşener Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın Burak Kunt olduğunu duyurdu)

-Çanakkale Belediye Başkan adayımızı ilan ediyorum. Beytülmala el uzatanların elini kıracaksın. Şuculuk, buculuk üzerinden ayrım yapmayacaksın.

ttttt.jpg

NE OLMUŞTU?

Genel Başkan Meral Akşener, “kendisi, ailesi ve özel kalem müdürünün hesaplarını yasa dışı biçimde incelettiği” iddialarının hedefindeki Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ı kesin ihraç istemiyle disipline sevk etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN