MHP'li vekiller İstiklal Caddesi'nde: PKK'ya terör örgütü demeyenlerin TBMM'de yeri yok

MHP'li vekiller İstiklal Caddesi'nde: PKK'ya terör örgütü demeyenlerin TBMM'de yeri yok

TBMM Başkanvekili Celal Adan ile MHP'li bazı milletvekilleri ve yöneticiler, 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından İstiklal Caddesi'ni ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Celal Adan, ''PKK'ya terör örgütü demeyenlerin TBMM'de olmaya hakları yoktur.'' dedi.

Taksim'deki terör saldırısı sonrası, MHP'li vekiller ve yöneticiler pazar günü İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terör saldırısının gerçekleştiği noktaya gitti.

TBMM Başkanvekili Celal Adan ile MHP'li bazı milletvekilleri ve yöneticiler, hain saldırısının gerçekleştiği yerde basın açıklaması yaptı.

'PKK'YA TERÖR ÖRGÜTÜ DEMEYENLERİN TBMM'DE YERİ YOK'

TBMM Başkanvekili Celal Adan'ın açıklamaları şöyle:

"Avrupa başkentlerinin ve Washington'un elindedir bu fünye. PKK ve terör örgütleri Avrupa'nın her yerinde çok rahatça gezmekte ve Türkiye'ye karşı düşmanlıklarını sergilemektedir.

İstanbul'umuzun gözbebeğinde burada kan kusanlar, sıçrayan kan Avrupa'nın başkentlerine sıçramıştır.

TBMM başkanvekili olarak yemin etmiş bir vekil olarak buradan açıkça ilan ediyorum. PKK'ya terör örgütü demeyenlerin TBMM'de olmaya hakları yoktur. İstanbul'da işlenen bu cinayet insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Türk milleti büyüktür teröre asla boyun eğmeyecektir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN