Sel felaketinde ağır bilanço: Can kaybı 41'e yükseldi

Sel felaketinde ağır bilanço: Can kaybı 41'e yükseldi

Batı Karadeniz'deki sel felaketinde can kaybı sayısı, Bartın'da 3 gündür süren arama çalışmaları sonucu 1 kişinin daha cansız bedeninin bulunmasıyla 41'e yükseldi.

AFAD, sel nedeniyle Kastamonu'da 34, Sinop'ta 6 kişinin, Bartın'da ise 1 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

AFAD'dan Batı Karadeniz'deki sele ilişkin yapılan açıklamada, tüm kurumların, personel ve araç desteğiyle tahliye, arama kurtarma ve müdahale çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

"9 VATANDAŞIMIZ TEDAVİ ALTINDA"

Açıklamada şunlar kaydedildi: "Sel nedeniyle Kastamonu'da 34, Sinop'ta 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 9 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir. Bartın'da kaybolan bir vatandaşımızı arama çalışmaları devam etmektedir."

BARTIN'DA ARANAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bartın'ın Ulus Akörensöküler köyünde kaybolan kişiyi arama çalışmalarının AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri ile UMKE personelince sürdürüldüğü vurgulanan açıklamada, Sinop'un Ayancık ile Kastamonu'nun Bozkurt ilçelerinde arama ve kurtarma ekiplerince çalışmalara devam edildiği kaydedildi. Son gelen açıklamaya göre ise, Bartın'da aranan kişi hayatını kaybetti. Böylelikle can kaybı sayısı 41'e yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN