Serdar Öktem cinayetinde gözaltı sayısı 13'e yükseldi

Serdar Öktem cinayetinde gözaltı sayısı 13'e yükseldi

Sinan Ateş davası sanıklarından avukat Serdar Öktem’in öldürülmesiyle ilgili yedi şüpheli daha gözaltına alındı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 13’e yükseldi.

Avukat Serdar Öktem’in silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, olaya karıştıkları ya da saldırganlarla bağlantılı oldukları belirlenen 7 kişi daha gözaltına alındı. Böylece gözaltındaki şüpheli sayısı 13’e çıktı.

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte, saldırganlarla bağlantılı olduğu değerlendirilen H.Ö., Y.K., M.B., D.Y., E.K., F.E. ve S.A.S. isimli 7 kişi daha gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisinin 18 yaşından küçük olduğu öğrenildi. Zanlıların, olay sonrası Arnavutköy civarında yakalandığı belirtildi.

Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN