Soylu reddetti, Erdoğan kabul etti

Soylu reddetti, Erdoğan kabul etti

Taksim'de geçtiğimiz pazar günü terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, başsağlığı dileğinde bulunan ülke ve organizasyonlara teşekkür etti. Söz konusu ülkeler arasında İçişleri Bakanı Soylu’nun ‘taziyesini kabul etmediği’ ABD'nin de olması dikkati çekti.

Geçtiğimiz pazar günü Taksim İstiklal Caddesi'nde terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralanmıştı.

Söz konusu saldırıyı PKK’nın düzenlediğini söyleyen Soylu, ABD’ye eleştiriler yöneltmiş, ABD büyükelçiliğinin taziye mesajını kabul etmeyip ”Bize verilen mesajı aldık. Amerikan büyükelçiliğinin taziyede bulunmasını kabul etmiyoruz. Çok güçlü cevap vereceğiz” demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bugün “İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısına tepki gösteren, acımızı paylaşan, başsağlığı dileğinde bulunan tüm ülkeler ile uluslararası organizasyonlara şükranlarımı sunuyorum” notuyla sosyal medyada bir teşekkür mesajı paylaştı.

Paylaşımda ABD bayrağı da yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN